dinsdag 26 februari 2013

Monochromatic

Lieve allemaal,

Het wil maar niet lukken met het weer, maar niet getreurd binnen is het lekker warm. Wat kun je nu beter doen dan wat freubelen met dit weer. Ik moet zeggen dat het zonnetje het wel probeert hier.
Mijn reeks van 6 dagen werken zit er weer op. Nu proberen om te schakelen na de nachtdiensten ( die zo heerlijk rustig waren, dat was lang geleden ).
Ik zag de challenge dij de Dutch Card Lovers en dacht, deze keer sla ik over want ik weet niet of dit wel kan. Het bleef toch in mijn hoofd spoken. Ik besloot om allemaal kleine dingetjes in dezelfde kleur bij elkaar te verzamelen en hieronder is het resultaat :



Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge. Ik wist niet dat ik zoveel kleine dingetjes in dezelfde kleur had, ook kom je er achter wat je allemaal in huis hebt, om je voor te schamen !!!


Misschien zien sommige van jullie nog wel bekende spulletjes voorbij komen. Het geen ik gebruikt heb is ook veelal van een swap of gewoon gekregen, bedankt !!!

Zoals je hieronder zult zien had ik de smaak te pakken en heb ook nog een blauwe en een groene kaart gemaakt. Toch erg leuk om te doen.
 


Het karton voor alle drie de kaartjes komen uit verschillende blokken van de Action.
 


En over Action gesproken, ik ben vanmorgen naar de stad geweest. Ik ga altijd even bij de Action langs en laten ze nu weer allerlei nieuwe knutselspulletjes hebben. Zo heb ik washi tape in vele kleuren en designs gekocht, allerlei strasssteentjes en van die appelhangers voor in de tuin, alleen heb ik er een andere bedoeling mee ( maar dat komt nog wel eens ). Ook even bij het Kruitvat langs geweest, hadden ook weer leuke paperblocks  met toebehoren , altijd leuk !!!!
Ik wens jullie nog een fijne dag, ik zal er toch aan moeten geloven en wat huishoudelijk werk gaan doen.

Liefs, Mieke
Posted by Picasa

12 opmerkingen:

  1. hoi Mieke

    wat een super leuke kaarten zo .
    en o jee dan moet ik ook even langs die winkels ...of heb ik niks nodig ha ha dat tape bij de action lijkt me wel erg leuk .
    Groetjes marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn leuk geworden en ja bekende spulletjes! Leuk. De lay out van het kaartje komt me ergens bekend voor Pinterest en dan de kleuren van de regenboog?!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt Sientje, ik vond die erg leuk en kreeg toen deze ingeving , haha. De regenboog kleuren wil ook nog wel eens doen.

      Verwijderen
  3. Leuke kaartjes heb je gemaakt. Leuk om op deze manier de spulletjes te gebruiken.
    groetjes, Bernadet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En nu nog alles wat je op kleur gesorteerd hebt in aparte doosjes doen. Je kaartjes zijn heel leuk geworden. Fijn dat jij af en toe naar de stad gaat (weet ik waar ik wezen moet, of niet..)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind ze supergoed gelukt hoor Mieke, prachtige kaartjes heb je weer gemaakt. Ben ook vanmorgen bij het Kruidvat geweest en de bloemetjes en papierblokjews aangeschaft.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Eine wunderbare Idee. Die Karten sind unglaublich schön geworden. Das will ich auch ausprobieren.
    Liebe Grüsse, Ulla

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goed bezig! Meteen maar 3 kaarten gemaakt! De blauwe is mijn favoriet, daarna de rode en de groene sluit bij mij de rij.
    Ik hoop morgen nog even bij het Kruitvat langs te kunnen gaan....
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig gedaan met al die kleine spulletjes! Het resultaat is superleuk!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige kaarten Mieke!
    Leuk dat je meegedaan hebt met de Monochromatic challenge van DCL.
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw zeg he had echt de smaak te pakken, 3 super kaartjes!!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow maar liefst drie kaartjes wat leuk zeg en heel ergbedankt voor je deelname aan DCL.

    BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je je reactie achterlaten