dinsdag 19 februari 2013

Geen inspiratie....Hallo allemaal,

Ik mijn diensten overleefd, heb me wel erg beroert gevoeld en nu eigenlijk nog wel een beetje, ben ook ontzettend moe ( morgen moet ik helaas weer werken voor 5 dagen...).
Vanmorgen heb ik een workshop gegeven ( foto's volgen nog ).

Voor mezelf ben ik een beetje inspiratieloos. Ik wilde graag wat maken maar kon niets verzinnen. Eerst een poosje op pinterest gekeken en langs jullie blogs gegaan. Op deze manier heb ik hier en daar wat kaartjes gezien die ik heb gelift, eenmaal bezig kwam de inspiratie toch nog.
Voor de kaart hieronder heb ik inspiratie op gedaan bij Corneli , eigenlijk heb ik een kaart van haar gelift.
Het washi tape heb ik al een poosje ( van de Hema ), heb gisteren nog wel nieuw gekocht, er waren weer zoveel nieuwe leuke kleurtjes.De hartjes en het takje zijn van MD

Bij het volgende kaartje ben ik geïnspireerd geraakt op het blog van Sientje.Ook hier kun je leuke kaartjes vinden. Sientje maakt veel CAS.Ook het kaartje hieronder is naar een idee van Sientje.


Zelf zit ik in een crisis, ik vind zoveel leuk, teveel eigenlijk waardoor ik niet meer zo goed weet welke stijlen ik graag mee verder zal gaan.
Wie kan mij helpen een keuze te maken ? Ik zou me graag meer richten op een bepaalde stijl of 2.
Ik ben in ieder geval verkocht aan de materialen van Marianne Design, dat weet ik wel , haha.

Alvast bedankt voor jullie reacties,

Mieke
Posted by Picasa

12 opmerkingen:

 1. Wat vervelend dat je zo moe bent Mieke, ik hoor het heel veel om me heen, mijn collega had het er gisteren ook al over dat ze bijna het hele weekend geslapen had omdat ze zo moe is, wie weet zijn we allemaal aan de lente toe. Ondanks dat je inspiratie een beetje zoek is, heb je toch weer prachtige kaartjes gemaakt Mieke, ik vind ze zo heerlijk fleurig. En ja welke stijl moet je op, ik vind alles mooi wat je maakt dus aan Aniet heb je helemaal niets, je moet denk ik toch doen waar je zelf het meeste plezier beleefd.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je CAS kaartjes erg mooi geworden. Leuk dat je het idee van de pailletten hebt overgenomen. Ik ben er helemaal aan verslingerd.

  Ik hop dat je je snel fitter zult voelen, we zijn denk ik hard toe aan de lente, warmer weer, zonnetje en lekker naar buiten kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Das ist die Frühlingsmüdigkeit. Auch die vergeht wieder. Ran an die Vitamine.
  So kommen die schönen Karten fast von alleine und was macht es schon aus, ab und zu Stiel zu wechseln, das machen wir doch alle. Es ist auch richtig, so.
  Liebe Grüsse, Ulla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is aan je kaartjes niet te zien dat je zonder inspiratie zit. De bovenste vind ik de mooiste.
  Mijn tip voor als je je zo moe voelt: ga ondanks de moeheid naar buiten voor een flinke wandeling. Dat doet bij mij vaak wonderen. Maar ik weet ook uit ervaring dat je je soms zo moe en ellendig kuny voelen dat zelfs zo'n wandeling al te veel is. Sterkte!!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een kaartje liften helpt altijd om de inspiratie op gang te krijgen, niks mis mee en een mooi resultaat! Ik ken dat ook wel hoor, dat je zoveel leuk vindt...maar waarom zou je moeten kiezen? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je kaartjes prachtig Mieke! Probeer een beetje te rusten op tijd want die wisselende ploegen zijn niet alles hé!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gewoon lekker doorgaan. Die leuke spullen van MD geven toch een bepaalde richting. En af en toe wat anders geeft de sjeu eraan.
  (pas als men je kaartjes niet meer koopt zou je kunnen overwegen wat anders te gaan doen)ha, ha, je geeft nog steeds workshops en je bent er mee van de straat.
  Een voorjaarsdip is normaal, ik heb hem ook.
  Ga lekker een bad vol laten lopen.(met lavendelgeur)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaarten en doe wel rustig aan hoor.
  Ik vind zelf van alles maken erg leuk dit geeft afwisseling en waar ik zin in heb ga ik maken, heb soms ook wel heel veel ideeën maar kom dan niet toe aan de uitvoering ervan. Mijn tip is maak waar je zin in hebt.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super kaartjes hoor, en met liften is niets mis, doe ik zelf ook graag, je kaart wordt toch altijd net weer iets anders. En wat betreft je stijlen, lekker doen wat je leuk vindt, al zijn het 30 stijlen, succes met je diensten, groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Niets mis mee toch om je inspiratie bij anderen te halen? Iedereen herkent denk wel een dip: wel willen, maar even geen idee hebben wat te maken. Andere blogs en Pinterest zijn dan een geweldige bron! En ik zou helemaal geen bepaalde stijl 'kiezen', als je nu verschillende kaarten maakt zit dat blijkbaar in je. Ik bewonder sommige mensen die heel duidelijk één stijl hebben, maar ik vind het zelf heerlijk om af te wisselen. Soms maak ik een heel uitgebreide kaart met allerlei tierelantijntjes, andere keren heb ik daar totaal geen zin in en haal ik alleen tape en wat stempels tevoorschijn voor een CAS-kaartje. Gewoon beginnen, dan komt het vaak vanzelf. En zo niet, gewoon even aan de kant leggen en er later weer even met frisse blik naar kijken. Hopelijk vind je je inspiratie en de energie weer!

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je je reactie achterlaten