zaterdag 9 februari 2013

FEEST !!!

Vandaag vieren wij de 100ste verjaardag van mijn Opa !!! Wat een feest en wat zijn we blij dat hij zolang voor ons gespaard is gebleven en dat hij nog goed van geest is.
Ik heb kinderen, klein- en achterkleinkinderen gevraagd iets voor opa te maken zodat we dit in een map kunnen aanbieden. Opa gaat het vandaag erg druk krijgen en er zal toch wel veel langs hem heen gaan, op deze manier kan hij er later nog eens naar kijken.

Ik heb een A4'tje geknutseld naar een kaartje van Sientje. Sientje maak mooie Cas kaarten, de moeite waard om eens bij haar langs te gaan.


Ik krijg de tekst niet duidelijker, sorry.


Het vogeltje is een nieuwe collectable van MD


De jarige job :


Ziet er goed uit he, voor 100 jaar !!!

Fijn weekeinde allemaal,

Mieke11 opmerkingen:

 1. Wauw 100 jaar, een heel bijzondere leeftijd en je opa ziet er nog vitaal uit! Wat een eer dat je mijn kaartje hebt gelift voor deze bijzondere verjaardagskaart. Hij is erg mooi geworden zo met die mooie rhinestones. de tekst die je hebt gebruikt is ook erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de tekst nog even nagelezen, als ik de foto zie mogen van mij vers 13 en 14 er ook nog wel bij. Een hele fijne dag toegewenst.
  En het idee van een boek is ontzettend leuk, bij mijn ouders ligt het voor het grijpen, iedereen die niet of wel op het feest geweest is moet het zien en dan kun je er nog eens lekker over vertellen.
  groet, Marfien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herzliche Glückwünsche für deinen Grossvater. 100 Jahre in Gesundheit, ist wirklich ein grosses Glück.
  Habt einen glücklichen Tag zusammen!!!!
  Und schönes Wochenende, Ulla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo 100 jaar! Wat een leeftijd hé. Wij waren al heel blij om de 90ste verjaardag van mijn oma te kunnen vieren eind vorig jaar. Maar jouw opa is nog 10 jaar ouder. Ook wij hebben mijn oma en boek aangeboden met allemaal foto's erin van de kinderen, kleinkinderen... en een mooie tekst erbij. Jouw idee van iedereen een A4tje laten maken is ook erg leuk!
  Geniet van deze bijzondere dag!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh whaw, 100 jaar zeg! En wat ziet hij er goed uit! Hij ziet er zo lief uit :-) Mooie kaart heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje Mieke wat ziet je opa er nog goed uit voor zijn 100 jaar, gefeliciteerd. Wat een superidee van jullie, jouw bijdrage is prachtig. Heel veel plezier.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 100 jaar!!! Wat een mijlpaal. En je bijdrage voor zijn
  verjaardagsboek is erg mooi.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw 100 jaar Proficiat voor jullie Opa en hij ziet er nog goed uit.mooie creatie heb je voor hem gemaakt,leuk idee dat iedereen wat maakt.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. van harte met de 110 jarige en wat een prachtige tekst heb je erbij gezocht. Heel erg mooi hoor.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi wat je gemaakt hebt. En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je opa. Wat een pracht leeftijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, 100! Nog van harte! Heel leuk idee om een boek te maken, dat is voor hem en anderen een mooie en leuke herinnering aan deze speciale dag!

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je je reactie achterlaten