maandag 4 februari 2013

Boekenvoordeel

Wat ontzettend leuke , lieve , vrolijke reacties op mijn uiltjes !!! Super bedankt, het was al een feest om het te lezen.
Ik wilde jullie vandaag een aantal kaartjes laten zien, steeds het zelfde patroontje maar ander design papier. Het papier komt bij de boekenvoordeel vandaan en is daar de nieuwe collectie. Ik vond het erg leuk papier, al twijfelde ik eerst over de motiefjes, ben ik er toch voor gevallen.
Koop ik van de week de nieuwe Cards & Scrap nr. 6 en daar staan kaartjes en allerlei leuke dingetjes in, gemaakt met dit papier. Ik kon niet wachten en ban afgelopen weekeinde aan de slag gegaan ( ja ik heb erg veel achter mijn tafeltje gezetten, ook mijn nieuwe MD materialen kwamen binnen dus.....).

De eerste 4 foto's zijn de kaarten dicht en de laatste 2 laten de binnenkant zien van 2 van de 4 kaarten. Een erg leuk patroon, ga het zeker vaker gebruiken. 

 

 
 
 


Tuurlijk heb ik ook gebruik gemaakt van de creatables van Marianne Design, de strikjes komen ook uit dezelfde papierlijn van de boekenvoordeel.

Veel liefs en fijne avond.

Mieke
Posted by Picasa

6 opmerkingen:

 1. Leuke fleurige kaartje Mieke! En de fiets, super leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mieke

  Wat een super leuk papier .
  Prachtige kaartjes zijn het weer .
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kaartjes weer Mieke, ik vind ze allemaal prachtig. Wat een heerlijk vrolijk papier is dit trouwens.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mieke,mooie kaartjes heb je gemaakt heel mooi fleurig papier.leuk model is het.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je je reactie achterlaten