woensdag 27 juni 2012

Oproepje !!!

Even een korte vraag ( morgen post ik een nieuw kaartje !!) :

Wie heeft er een cricut en wil een patroontje met mij delen ?
Ik ben nog steeds bezig mijn apparaat zo volledig mogelijk te ontdekken en kwam er nu achter dat je patroontjes kunt delen. Helaas heb ik zelf nog niets om te delen.

Wie kan en wil mij helpen ?????

Liefs, Mieke

6 opmerkingen:

 1. Hallo Mieke, ik heb een cricut en ook aardig wat cartridges. Ik zou ze best met je willen delen maar ik weet niet hoe dit moet. Ik wist eigenlijk niet eens dat dit kan. Als jij kunt uitvogelen hoe dit moet dan help ik je graag!
  Ik hoor het wel van je, groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook een cricut. Maar heb geen idee hoe dit delen moet. Ik ben wel benieuwd hoe dit gaat.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Delen? ik heb een Cricut, maar weet niets van delen?! Heel benieuwd natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap ook niet wat je kunt delen, maar ik ben dol op delen! LOL! Bedoel je als je SCAL hebt en dan bijv. de scut of svg files?? Want die heb ik genoeg, en kun je heel goed overal vinden, maar kun je ook in bijv. een dropbox zetten zodat jij ze weer kunt downloaden....

  Ik hoor het graag van je, groetjes Marlies.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marlies,

   Iets in die richting bedoel ik inderdaad. Ik kan zelf de svg files wel downloaden en opslaan op mijn computer maar ik kan ze niet exporteren in de cricutcraftroom,de files zijn dan leeg. Ondertussen ben ik er wel achter dat cricut niet meer wil dat de svg bestandjes voor hun apparaat gebruikt wordt, dat kan dus de reden zijn. Verdere uitleg van wat ik bedoel volgt een dezer dagen.

   Mieke

   Verwijderen
  2. nee dat klopt, ze zijn in een rechtzaak verwikkeld geloof ik tegen SCAL. Ik zal eens even aan mijn man vragen hoe ik bestandjes in een dropbox moet zetten, dan kun je ze daaruit halen en er zelf mee doen wat je wilt. Ik weet niet of je wel eens op de site van craftedge.com kijkt? Helmaal rechts bovenan staat forums en dan op het forum helemaal rechts boven staat search. Dat gebruik ik altijd als ik naar een speciaal iets op zoek ben en ik moet zeggen dat ik het 9 van de 10 keer daar wel vind wat ik nodig heb.
   Ik hou je blog in de gaten ;o))

   groetjes Marlies.

   Verwijderen

Hier kun je je reactie achterlaten