zondag 3 juni 2012

Een beetje van mezelf en een beetje van jullie

Hallo allemaal,

Als eerste welkom aan mijn nieuwe volgers, ik zag dat ik op eens over de 90 volgers zit. Iedereen bedankt en ik hoop dat jullie hier inspiratie op doen.

Zoals de titel al een beetje zegt heb ik de afgelopen week inspiratie bij verschillende van jullie op gedaan. Ik zat een beetje in een creadip en mijn gezin had de afgelopen tijd extra aandacht nodig dus dan is de tijd van freubelen niet zoveel.
Gelukkig heb ik de komende maand een super rooster en hopelijk ook wat tijd voor mezelf.
Mijn man is deze week op schoolkamp, hij is zelf met een aantal andere al zaterdag vertrokken en morgen komt de bus met kinderen. Ik heb vanavond nog een extra slaapzak en dikke trui weggebracht zodat hij morgen nog wat warms heeft. Het is er erg nat en koud ( ja wat wil je in nederland in een tentje). Er komen ongeveer 400 kinderen, naar hun zin zullen ze het zeker hebben. Nieuwsgierig geworden kijk dan eens op www.nationaalkamp.nl .

Nu wat betreft mijn kaartjes. Ik heb eens flink rond geneusd op het web en heb de volgende kaartjes gelift ( ik weet niet meer precies waar ik de liftkaartjes vandaan heb, maar herken je je kaartje, bij deze bedankt ).
Het papier is van Authentique, super mooi papier. De kwaliteit van de foto's zijn wat minder omdat manlief ook de goeie camera bij zich heeft. De kaartjes zijn helderder van kleur dan op de foto.

Ik hoop de komende tijd meer te kunnen freubelen en dus ook te plaatsen.

Nog een fijne zondag,

Mieke
ps: denken jullie aan de candy, je kunt nog meedoen uiterlijk 16 juni dient je kaartje binnen te zijn.

14 opmerkingen:

 1. Leuke kaartjes met inderdaad mooi papier! Belangrijk dat je even tijd voor jezelf en je gezin hebt genomen, maar leuk om weer wat kaartjes van je te zien hier. Succes voor je man op kamp. Ik wilde even op de link kijken, maar die werkte niet bij mij? Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juisie,

   Had iets te veel in het adres vermeld, het probleempje is opgelost.

   Mieke

   Verwijderen
 2. Wat een leuke kaartjes Mieke. En dat je lampje aanstaat heb ik wel gemerkt. Je lieve reactie's en je belangstelling in mij persoonlijk. Bedankt daarvoor. Enne wat grappig Nationaal kamp Hattem ligt bijna in mijn achtertuin en mijn dochter heeft er vorige schooljaar haar groep 8 afscheidskamp gehad. In september is mijn zoon aan de beurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaarten heb je weer gemaakt. Heerlijk om af en toe eens bij een ander te spieken!
  Woensdag ga ik met groep 8 op kamp. Heb de dikke truien al ingepakt ook al gaan wij in een jeugdherberg!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe kaarten zijn dit! Vind ze erg mooi!! Heb heel wat mooie posten gemist, dat gebeurt de laatste tijd meer bij mij. Of ik ze mis in de leeslijst, of dat ze er niet staan? In ieder geval heb ik de schade nu even ingehaald, en alles bekeken. Leuk!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke set Mieke. Ik vind ze enig. Die luchtballonnen zijn supergaaf! Nou freubel ze de komende tijd en geniet even van de rust in huis zonder manlief.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn geweldig! Heel leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi gedaan! Iedereen maakt wel eens iets na zeker en tenslotte krijg je dan toch een ander resultaat!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie strakke kaarten!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaarten weer Mieke, heb vorig jaar voor Hattemkamp klokken verzameld voor de film waar mijn zus in meespeelt, daar zitten ook vast nog wel kaartideeen bij.
  enne... de temperaturen gaan deze week gelukkig weer stijgen
  grtjs, Marfien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een prachtige kaarten mieke, heel mooie gedaan.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kaarten Mieke.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie set kaarten is dit! Leuk!
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je je reactie achterlaten