donderdag 28 juni 2012

Marianne Design Challenge # 59

Allereerst welkom aan de nieuwe volgers, zag dat ik opeens naar de 100 ga !!! Wie had dat nu bijna 2 jaar geleden kunnen bedenken. Ik hoop dat jullie hier inspiratie op kunnen doen en af en toe een reactie achter willen laten.

Ook bedankt aan diegene die hebben gereageerd op mijn oproepje van gisteren. Ik ben bezig een korte samenvating te maken mbt het "delen"van de circut. De beschrijving volgt zo snel mogelijk.

Nu mijn kaartje voor de challenge voor het Marianne Design Challenge blog.Het is al weer de laatste challenge voor de zomer.
Deze keer was de opdracht om een vakantie kaart te maken, als je er dan voor gaat zitten kun je zoveel kanten op dat de kaart die ik heb ingestuurd niet de eerste was.
ik heb een protomonee gemaakt.


De kinderen gaan komende zaterdag voor een week op kamp naar Renesse. Ze gaan met de fiets en zullen zo'n 80 kilometer moeten fietsen. Ze moeten de Zeelandbrug open. Het is een kamp met de jeugd van onze kerk, er gaan ong. 50 kinderen mee in de leeftijd van 12-16 jaar.
Deze week mogen ze geen GSM of iets dergelijks meenemen, in geval van nood is de leiding bereikbaar. Ze trekken een hele week met elkaar op en werken ook over/uit de Bijbel.
Voor deze week is er een streefbedrag van 20 euro per persoon aan zakgeld en wat is nu leuker dan het te geven in een portomonee. Vandaar deze kaart.


Het papier , de vlindertjes, de label en het 3D snoesje zijn van Marianne Design.Het woord "vakantie" heb ik met de cricut gesneden.

Ik ga nu de 4e was ophangen ( want de kinderen moeten morgenavond al hun bagage inleveren) zodat alles mee kan op kamp, gelukkig werkt het weer uitstekend mee !!!

Fijne dag allemaal,

Mieke


12 opmerkingen:

 1. Wat een enige portemonnee Mieke. Die ga ik opschrijven. Hartstikke leuk al die vakjes aan de binnenkant en kan hij ook echt dicht? (magneetje ofzo?). Leuk papier ook.
  Nou succes met de was. Ik ben er ook weer druk doende mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Zeelandbrug over met de fiets....is te doen hoor maar wel een heel eind,(heb het vaak gedaan jaren geleden, nu pak ik de auto;-) ) maar ach zo'n groep en ze zijn nog lekker jong;-)
  Ontzettend leuk om op deze manier geld mee te geven. Ga het natekenen om het zelf ook uit te proberen. Net als José ben ik benieuwd hoe je hem sluit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk om zo mee te geven
  erg leuk gemaakt .

  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg. En wat leuk voor je kinderen. Die van ons gaan ook op een kamp met kinderen van de kerk. De oudste op het tienerkamp en de jongens op het kinderkamp. Is altijd een feest voor ze. Alleen moeten ze eerst nog 3 weken naar school voor dat hun vakantie begint.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk bedacht Mieke en de uuitwerking ziet er weer perfect uit.

  Gr,. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuk en mooi gemaakt mieke.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh wat een leuk idee en zo leuk gemaakt!! Hopen dat het weer ook meezit!
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaart en leuk idee zo, wens je kinderen een mooi en fijn week toe met elkaar.
  Fijn om dat met zo'n groep jongeren van de kerk te kunnen doen, bij ons gaan ze altijd in de herfstvakantie.
  Groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Mieke
  Mooie kaart is het leuk bedacht de binnen kant.Hoop dat het volgende week mooi weer is en petje af 80 km fietsen ik doe het ze niet na.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Mieke

  Wauuw wat een gaaf idee.
  Een hele mooie en leuke creatie heb je ermee gemaakt
  Daar zullen de kids vast heel blij mee zijn.
  En volgens mij kan je het ook sluiten met klitteband
  ben bneieuwd wat jij heb gebruikt

  groetjes eveliene

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk idee voor een kaart...echt erg leuk gemaakt...geweldig idee trouwens!!
  Het is wel te hopen dat de kinderen het een beetje treffen wat betreft het weer.....ze zullen sowieso erg veel plezier hebben.

  Groetjes en een fijn weekend

  Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je je reactie achterlaten