maandag 31 oktober 2011

CFY # 31

Goede middag allemaal,
 
Het is eindelijk eens een keer gelukt om met de challenge van CFY mee te doen. Heb al meerdere keren een poging gewaagd maar er kwam steeds wat tussen. Ik heb nu een weekje vakantie en ben er vanmorgen direct mee aan de slag gegaan. Ik wilde al heel lang eens zo'n bloemetje van vilt maken en het dan ook verwerken. Toen ik de schets zag wist ik het meteen. Het papier is van Kruidvat, de creatables van Marianne Design, de stempeltjes weet ik niet en het balletjeslint van de Xenos.
Ik moet zeggen dat ik er best wel trots op ben, vind het zelf goed gelukt.
 

 Dit is de schets die je moest volgen, erg leuk om te doen.

Nog een update over mijn voet : mijn gips is er vanmorgen afgegaan, wat een raar gevoel. Ik ben bij thuiskomst eerst gaan douchen. Heerlijk zonder al dat "gedoe".
Daarna lekker mijn knutseltafel in gereedheid gebracht, nu kan de vakantie beginnen.

Ik wilde ook mijn nieuwe volgers welkom heten, leuk dat jullie mij willen volgen.

Ik hoop deze week iedere dag iets te plaatsen, dus tot morgen.


Posted by Picasa

woensdag 26 oktober 2011

DCL # 113

Hallo allemaal,
Eerst van al een welkom naar de nieuwe volgers, heb er al 51 !!! Nooit gedacht dat ik dit aantal zou bereiken, geweldig . Ik hoop dat jullie hier inspiratie op kunnen doen.
Met de volgende kaart wil ik graag mee doen met de Dutch Card Lovers challenge. Ik heb meerdere kaarten gemaakt met de schets ( die zie je aan het eind van de post ).Nu zag ik laatst bij Cornelie, dat zij zo'n leuke kaart had gemaakt met het uilenscrapboekpapier ( leuk woord voor galgje ) van Pipoos.
Opeens kreeg ik een idee en daar uit is deze kaart voort gekomen. De bladeren op de tak heb ik in 3D geplakt. Volgens mijn dochter kon je de schets er wel in zien, dus waag ik de gok om dit kaartje in te sturen. Het kaartje is voor mijn nichtje die komend weekeinde 8 jaar wordt.
 


In de binnenkant heb ik ook uilenpapier geplakt, eigenlijk een "zakje" gemaakt en daar een label in gestopt. ook de label is bewerkt met een uiltje. Aan de rechterkant nog 3 bloemetjes geknipt uit het zelfde papier.

Hier onder de kaarten die ik eerst , volgens schets had gemaakt. Je kan hier precies de schets in terug vinden. De kaart met de ballerina heeft ook 3 cirkels ( 1 grote en 2 bloemetjes ).
Tja, ik weet niet wat ik er nog meer an kan vertellen, vond het weer een leuke schets.
Er werd nog gevraad naar het patroontje van mijn vorige post, ik ben nog erg op zoek. Zodra ik het gevonden heb zal ik de link op mijn blog zetten.
Fijne dag allemaal.

Posted by Picasa

vrijdag 21 oktober 2011

kerstkaartje/doosje

Hoihoi,
 
Is het bij jullie ook zo lekker zonnig ?Er staat wel een koud windje, maar verder is het heerlijk.
Afgelopen week veel geknutseld.Zo kwam ik ook dit kaartje/doosje tegen, helaas weet ik niet meer waar. Ik heb de laatste tijd zoveel achter de laptop gezetten dat ik het allemaal niet meer weet.
Onderstaande Kerstkaart dus gemaakt met papier van de Action, je kunt er 6 verschillende blokken kopen, tegen een leuk prijsje. Ik heb een creatable van Marianne Design gebruikt, van vorig jaar.
 
Kaartje dicht

Hier zie je het kaartje open, met de wikkel die er omheen zit.
 
Binnenin 4 kerstlabels gemaakt van creatables van MD.

Nog eentje met papier uit een ander blok.
Ik hoop dat jullie plezier hebben met het kijken naar deze kaartjes, ik heb in ieder geval plezier gehad met het maken !!!

Posted by Picasa

woensdag 19 oktober 2011

Lift challenge # 3

Goede middag allemaal,
Hier ben ik weer en nu om mee te doen met de liftchallenge .
Het is alweer de derde lift, het is erg leuk om te doen. Deze keer had Josè de liftkaart uitgekozen. Het papier zullen jullie ondertussen wel herkennen ( trekpleister/kruidvat), ook de stempel is uit dezelfde winkels. Het heeft zo z'n voordelen met je been in het gips, kun je in ieder geval voldoende knutselen.
Onder mijn kaart vindt je nog de "liftkaart".
 
 
Nog een fijne dag allemaal,Posted by Picasa

dinsdag 18 oktober 2011

DCL # 112

Hallo allemaal,
 
Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten, ik zie dat de volgers gestaag groeien.
Ik hoop dat jullie hier ideetjes op kunnen doen , welkom !!
Met de kaart hieronder wil ik mee doen met de challenge van de Dutch Card Lovers.
Deze keer was het een schets van Angèle. Ik heb het simpel gehouden en restjes gebruikt.Ik heb de vlaggetjes zelf getekend op glitterfoam ( zelf plakkend). Het vlindertje heb ik ook van foam gemaakt ( gaat heel makkelijk door de cuttlebug !!). Een stempel van Marianne Design en ....klaar.
Het is een simpel, makkelijk , gemaakt kaartje maar ik ben er wel tevrede over.
 
Posted by Picasa

maandag 17 oktober 2011

Wiebel kerst

Goede middag allemaal,
 
Ik zag dat het alweer een week geleden is dat ik wat heb geplaatst, dit wil niet zeggen dat ik niet creatief bezig ben geweest hoor.
Heb het afgelopen week druk gehad, mijn man was jarig en moest halve dagen werken ( best vermoeiend als je niet mag lopen !!!).
Geïnspireerd door Cornelie , ben ik ook met wiebelkaarten begonnen. Ik heb een aantal kerstkaartjes gemaakt met papier van kruidvat/trekpleister.
Als je eenmaal bezig ben krijg je steeds meer ideeën.
 

 


Erg leuk om te doen en deze kaartjes zullen zeker niet de laatste wiebels zijn.

Posted by Picasa

maandag 10 oktober 2011

Nederlandse kaarten uitdaging # 3

Hallo allemaal,
 
Vandaag een kaartje gemaakt voor de Nederlandse kaarten uitdaging. Het is de bedoeling een kaartje te maken volgens de schets en deze keer moest er minimaal 1 dier in voorkomen.
Nu heb ik een week of twee geleden een nieuwe stans bij Kitty gekocht. Het is een Go kreate stans. Ik had dat uiltje al eerder op haar blog voorbij zien komen en wilde er ook graag een hebben. Toen deze challenge kwam had ik daar direct een idee mee, het duurde alleen eventjes voordat het idee uit was gevoerd. Maar hier is dan mijn kaartje:
het papier is van pipoos


Kijk ook nog even op het blog van de Nerderlandse kaarten Uitdaging , ze geven namelijk een extra candy weg, je kunt nog meedoen tot 15 oktober !!! Ook staat mijn kaartje van de vorige uirdaging een weekje in de "spotlights"( ben zeer vereert ).

Ook nog een korte update van mijn voet : heb 3 weken loopgips gekregen, de aanhechtingspunten van mijn pezen in mijn hiel zijn ontstoken. Na 3 weken moet ik om orthopedische zooltjes. Ben dus nog wel even zoet.


Posted by Picasa

zondag 9 oktober 2011

Labelkaart

Hallo allemaal,
 
Wat een verschil hè, met vorig weekeinde?! Het verschil is zo'n 18 graden.Toch heeft dit weer ook wel wat, je kunt namelijk toch niet naar buiten dus kun je net zo goed gaan knutselen. Nu dit is wat ik gedaan heb.
Ik heb een labelkaart gemaakt.Met deze kaart wil ik mee doen met de challenge bij Krea Teja .Deze maand is de challenge een labelkaart maar dan niet in combinatie met andere challenge's.
De label is gemaakt met papier van Eline's winterhuis, de knoopjes, kant, bloemetjes en schaartje komen uit eigen voorraad.Het kantje onderaan de kaart is al 40 jaar oud, heb ik gekregen van een vriendin die jaren terug trouwjurken naaide ( er zit ook roze in ). De blauwe bloem heb ik vorig jaar in het "blauwe pakket" van Teja ontvangen.
 Oja, ik ben langs jullie blog's geweest maar kan helaas niet bij iedereen een berichtje achter laten, sorry.

Fijne avond nog,

Posted by Picasa

vrijdag 7 oktober 2011

Dutch card Lovers # 110

Goedemiddag allemaal,
 
Ik weet niet hoe het bij jullie is maar hier schijnt nog een aardig zonnetje.
Afgelopen week 3 halve dagen moeten werken en dat is nu aan mijn voet wel te merken. Maandag mag ik naar de orthopeed, ben benieuwd.
 
Het kaartje hier onder heb ik gemaakt naar aanleiding van de schets van DCL # 110.
Een erg leuke schets, eenvoudig maar dat maakt het soms toch nog moeilijk. Ik heb deze keer ook meerdere kaartjes gemaakt en mijn gezing laten kiezen. De mannen kozen voor deze kerstkaart, Caroline had een andere gekozen maarja meeste stemmen gelden......
 

Prettig weekeinde allemaal.

Posted by Picasa

dinsdag 4 oktober 2011

Ik ben getagd !!!!

Hallo allemaal,

Hebben jullie ook zo'n moeite om berichtjes achter te laten ? Ik ben bij meerdere van jullie langs geweest maar krijg niets geplaatst. Ik zal het op een later tijdstip nog eens proberen.

Ik zag dat Evelien mij getagd heeft . Dank je wel, vind het een hele eer.Ik heb begrepen dat ik nu 10 dingen over mezelf kwijt moet/mag. Nou hier komt het :

1. Ik ben 39 jaar oud , getrouwd met Joop, moeder van Caroline (14) en Ramon (12) en woon in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen.

2. Ik sinds 2005 gediplomeerd verpleegkundige en werk fulltime op de afdeling Interne geneeskunde in het ziekenhuis van Zeeuws- Vlaanderen.

3. Ik maak al van af mijn 12e kaartjes, ben begonnen met origami en filigraam en heb dit aardig uitgebreidt.

4. Ik hou erg van licht , mensen om mij heen  en de radio zachtjes aan.

5. Wij hebben 2 katten ( zie sidebar) Sem en Renzo beide 4 jaar oud.

6. Ik vind het erg moeilijk om nog iets over mezelf te vertellen omdat ik niet graag in de belangstelling sta.

7. Ik sta graag voor andere klaar en help waar nodig.

8. Ik ben dit jaar begonnen met het geven van workshops  en dat gaat me aardig af .

9.Ik vind dat ik te weinig uren in een dag heb, waardoor mijn hobby er snel bij in schiet.

10. Ik ben blij dat dit het laatste is want ik zou niet meer weten wat ik nog over mezelf kan vertellen.

Nu moet ik nog 5 mensen uitkiezen, hierbij mijn lijstje:Eigenlijk zou ik deze tag aan jullie allemaal willen geven, want we zijn allemaal creakanjers !!


maandag 3 oktober 2011

World card making day part 2

Hallo, Hier mijn 2e post van vandaag. Met deze kaart wil ik ook nog meedoen met de WCMD challenge bij Challenges for You . Dit is de tweede schets waar je met mee kon doen.
Ik heb deze schets gebruikt voor een kerstkaart. Er staat een stempel op met fijne feestdagen, het is nogal licht gestampeld maar nog we te lezen.
Ik heb de schets van Monique gebruikt.


Posted by Picasa

World card making day part 1

Goede middag allemaal,
 Alweer van dat prachtige weer, helaas heb ik er weinig van kunnen genieten omdat ik het hele weekeinde op mijn bed heb gelegen omdat ik nogal heftig heb gereageerd op mijn pijnstilling. Het was zeker geen prettige ervaring en ben nu nog erg ligt in mijn hoofd.
Ik wilde toch graag mee doen met de challenge of WCMD bij Challenges for You.
Voor deze kaart heb ik de schets van Berdien gebruikt, ze zijn allebei erg leuk en als het een beetje mee zit heb ik straks ook nog een kaartje met de schets van Monique.
De kaart is gemaakt van restjes papier, ik heb het vrij simpel gehouden ( meer kon mijn hoofd niet aan), ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden.
 
Tot straks,

Posted by Picasa