woensdag 24 augustus 2011

papier EN ZO......

Het is goed te merken dat mijn vakantie voorbij is, gelijk weer reeksen werken van 6/7 dagen en dan kom je niet zo aan het freubelen toe. Vandaag en gisteren heb ik een vrije dag en flink aan de knutsel geweest. Wat heerlijk ontspannend !!!
 
Ik ben met de EN ZO van mijn blog bezig geweest. Zo nu en dan maak ik een uitstapje en maak andere dingen dan kaarten en doosjes.
Het patroon van de uilen heb ik hier vandaan.Natuurlijk is dit weer iets wat spontaan opkomt en dus heb ik de materialen overal vandaan moeten plukken maar dan heb je ook wat.
Caroline is op het moment in de ban van uilen en vroeg mij of ik er ook een kon maken zo klein mogelijk en met een lintje voor aan haar sleutelbos, natuurlijk doe je dat dan.
Het is een leuk stel bij elkaar.
Dit uiltje heeft nu een plaatsje aan de sleutelhanger.


 Ik wilde ook nog mijn nieuwe volgers welkom heten, leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben en het de moeite waard vinden om te volgen.


 
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

 1. Oooh ze zijn schattig Mieke. Vooral dat kleintje heeft een hoog knuffelgehalte.
  Zeg dame.... 6/7 dagen achtereen werken lijkt me geen pretjes. Beetje rustig an hoor!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatjes Mieke! Daar ben ik niet zo sterk maar jij maakt ze geweldig mooi! Zoveel werken meid, een beetje aan jezelf denken ook hé maar ik ken dat, ik doe ook alsmaar door...
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi deze zijn schattig. Ik heb ze laatst ook gemaakt, toevallig langs dezelfde blog gekomen. Een uiltje blijft altijd een leuk beestje.
  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi mieke,

  Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik weet niet hoe het kan dat niemand foto's kan plaatsen. Zal bij deze die link ook maar verwijderen denk ik. Maar ze zijn goed gelukt hoor! helemaal super

  Gr Brenda (BDDesigns)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die zijn echt leuk mieke, wat gaaf gemaakt schitterend.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn ze lieffffffff
  En wat een leuke kleurtjes
  je bent ook van alle markten thuis
  Helaas is dit iets wat ik toch echt niet kan hoor


  gr eveliene

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je je reactie achterlaten