vrijdag 11 april 2014

Cijferkaart

Het is al weer 2 weken geleden dat ik wat gepost heb. In die 2 weken is er heel wat gebeurt.
Vorige week donderdag ben ik geopereerd aan een Gastric Bypass, dit houdt in dat mijn maag verkleint is en een deel van de darmen om is gelegd , zodat ik af kan vallen. Ik heb 13 jaar een maagbandje gehad en heb daar de eerste 5 jaar profijt van gehad. De laatste jaren is alles er terug bij gekomen wat ik af was gevallen, en dat was best wel veel !! Tijdens deze operatie hebben ze mijn bandje verwijderd en de boel omgegooid.
Ik mocht de zondag na de operatie weer naar huis. Ik at toen ong. 3 eetlepels per keer. In de loop van de tijd krijgt mijn maag de inhoud van een koffiekopje en uiteindelijk die van een soepkom. Om een voorbeeld te geven : ik kan nu al 3/4 boterham op !!! Ben al wel 8 kg afgevallen.

NU over tot de orde van de dag. Gisteren is de nieuwe challenge van start gegaan bij het MD Challenge blog ( en omdat ik nog niet in mijn ritme zit, ben ik het gisteren vergeten te plaatsen ).
Deze keer luid de opdracht : maak een kaart waar een cijfer/ cijfers in voorkomen en gebruik zoveel mogelijk MD materialen.


Ik heb de cijfermal van MD gebruikt en een 3d snoesje, ze blijven lief !!!
Ik hoop dat jullie ook weer meedoen.

Leuk dat je geweest ben en alvast bedankt voor je reactie.

Groetjes, Mieke

9 opmerkingen:

 1. Jeetje Mieke, daar had ik geen idee van. Heel veel sterkte en beterschap, ook veel succes met het afvallen. Dat is niet makkelijk, zelf heb ik een schildklierziekte en ben dus ook geen maatje 0, hihi. Het kost mij door mijn schildklierziekte 3x zoveel moeite om af te vallen in vergelijking met iemand zonder deze ziekte.
  Je kaart is in elk geval onwijs leuk! Kan dat je die toch nog hebt kunnen maken in zo'n drukke en rommelige tijd. Vooral de witte en de ene oranje/rode cijfers langs de kant vind ik echt een super idee.
  Liefs, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zorgen is toch iets anders dan verzorgd worden :-)
  vind je cijferkaart wel erg leuk met deze snoes.
  Beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woww heftig zeg, maar wat goed van je dat je deze operatie
  hebt gedaan, heeeeel veel succes gewenst met afvallen !
  Je kaartje is super, heel erg leuk ☺
  Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk kaartje en heel veel sterkte met het afvallen, volgens mij moet je toch ook een streng sport programma volgen nietwaar?
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet wel bewegen maar ik hoef niet naar de sportschool ( ga ik weldoen hoor ). De chirurg zei dat ik als verpleegkundige al genoeg beweging heb.

   Verwijderen
 5. Veel beterschap! xx Hopelijk is dit een duurzame operatie geweest en zullen de kilootjes er nu niet terug bij komen.
  Hele mooie kaart heb je hier gepost.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Mieke,
  Wat een mooie kaart heb je gemaakt! En heel veel beterschap na je operatie!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart! En ik wens je een voorspoedig herstel. Een goede vriendin van mij heeft deze operatie jaren geleden ondergaan. Destijds nog in België omdat het in Nederland nog niet kon/mocht. Ze is heel veel afgevallen (70 kilo) en daarna een paar kilo aangekomen nu zit ze al jaren op 68 kilo, voelt zich goed behalve dan dat ze om de zo veel tijd vitamine B12 in gespoten moet krijgen. Dus tegen de tijd dat ze een nieuwe shot nodig heeft is ze wat meer vermoeid. Maar vergeleken met hoe ze was is ze er heel erg veel beter op geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Mieke
  Jeetje dat is wel heftig zeg
  heel veel sterkte ermee.
  je kaartje is weer een plaatje erg leuk gedaan .
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je je reactie achterlaten