vrijdag 19 april 2013

Uiltjes

Lieve allemaal,

Een klein berichtje van mijn kant. Er is afgelopen week weinig uit mijn handen gekomen. Heb te horen gekregen dat mijn moeder een tumor in de baarmoeder heeft. Ze zal komende week geopereerd worden. Gelukkig waren mijn collega's zo lief om mijn nachten te werken volgende week, zo kan ik er een hele week voor mijn ouders zijn. Dinsdag wordt een spannende dag. 
Om mijn gedachten een beetje te verzetten heb ik nog wat uiltjes gemaakt, die ik toch al had liggen.







Met zoveel foto's lijkt het heel wat, maar er liggen er wel 17 !!!
Zo nog even om vilt, mijn moeder vind ze ook erg leuk,kan ik er thuis wat "draaien ", zodat ze als ze zin heeft  er aankan beginnen.
Het zal wel even duren voordat jullie iets van mij zullen zien en horen.

Veel liefs, Mieke

16 opmerkingen:

  1. Mieke dat is schrikken zeg. Heftig! hopelijk is het goedaardig en als het kwaadaardig is hoop ik dat er geen uitzaaiingen zijn. Ik wens jou maar ook je gezin en natuurlijk je ouders heel veel sterkte komende week maar ook de tijd daarna!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mieke dat zijn altijd nare dingen, hopelijk heeft het een goede afloop, daar gaan we voor duimen! Heel veel sterkte allemaal de aankomende tijd. En ik snap dat je hoofd nu niet naar bloggen staat, en je uiltjes om je gedachten een beetje te verzetten zijn prachtig, het is ook zo'n heerlijke stans. Nogmaals veel sterkte.
    liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mieke
    He get wat een vreselijk naar bericht ,hoop dat het goed afloopt
    in ieder geval heel veel sterkte

    De uiltjes zijn prachtig gemaakt .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Mieke, es tut mir so leid so etwas zuhören. Hoffentlich ist es nicht so schlimm, wie man immer sofort denkt. Ich bin bei dir in Gedanken und Gebeten.
    Liebe Grüsse, Ulla

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Pffff Mieke.
    Wat een vervelend nieuws,dat hakt er wel in.
    Hopelijk is het goedaardig
    Sterkte voor jullie allemaal.
    Je uiltjes zijn lekker fleurig

    groetjes eveliene

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Mieke,

    Heel veel sterkte!!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh nee, ik hoop dat de operatie goed loopt en dat alles in orde komt met je moeder!!! Veel sterkte!
    De uiltjes zijn wel geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een vervelend nieuws Mieke, hopelijk zijn ze er optijd bij en komt het weer goed met je moeder. Maar ik begrijp heel goed dat je hoofd nu nergens anders is als bij haar. Het is wel je moeder natuurlijk. Zorg maar heel goed voor haar.
    Je uiltjes zijn prachtig, wat een fleurig stel bij elkaar.

    Groetjes,
    yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jeetje wat erg zeg voor je moeder Mieke, een tumor in haar baarmoeder, heel veel sterkte meis, wat zal dat weer veel spanningen met zich meebrengen. Lieve collega's heb je, koester dat maar. Je uiltjes zijn prachtig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Mieke, wat een vreselijk nieuws, ik wens je moeder en jou en de rest van de familie heel veel sterkte, hou je taai, je uiltjes zijn super, wat een heerlijke uitlaatklep kan dat gefreubel dan toch zijn! Groetjes Gema

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Mieke wat een vervelend nieuws.Veel sterkte voor je moeder ook voor jullie en de rest van de familie.groetjes Margo.Leuke uiltjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel veel sterkte voor de komende tijd!
    Het is wel lekker om in zo'n tijd iets te doen te hebben waar je niet al te veel bij na hoeft te denken. Deze uiltjes zijn dan een prima "afleiding".
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik zag je bericht deze week al, toen geen tijd om te reageren daarom nu nog even: wat een nare berichten en wat fijn dat je er voor je ouders kunt zijn. Veel sterkte voor de komende tijd en hopelijk kunnen jullie veel bij elkaar zijn. De uiltjes zullen vast een prima afleiding vormen, ze brengen in elk geval een gevoel van vrolijkheid door de mooie kleuren. Hopelijk snel weer zonneschijn voor jou/jullie, letterlijk en figuurlijk! groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Rot om dit te horen.

    Mag ik eens vragen? Ik ben nieuw en zou willen weten of je die mooie uiltjes verkoopt? Ik zou ze namelijk zeer goed kunnen gebruiken in mijn eerste kleuterklasje volgend jaar :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De uiltjes zijn een stansje van Marianne Design. Je kunt ze met papier of vilt gebruiken. Ik verkoop ze ook. wil je meer info mail mij dan even : mieke@jdeblaeij.nl .

      Groetjes, Mieke

      Verwijderen

Hier kun je je reactie achterlaten