maandag 20 februari 2012

liftchallenge # 10

Goede avond allemaal,

Als eertste welkom aan mijn nieuwe volgers, leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en ik hoop dat jullie hier wat inspiratie op kunnen doen.
Eindelijk weer eens tijd om een kaartje te plaatsen. Ik heb vandaag een kaartje gemaakt voor de Liftchallenge. Deze keer was er geen kaart die gelift moest worden maar een schets die gebruikt moest worden.
Nu zit ik helemaal into ronde/wiebelkaartjes en vanmiddag onderweg van de stad naar huis kwam ik op eens op een idee.Het was even goed kijken of je de schets nog herkende, maar volgens mijn dochter was dit wel het geval.
Voordat ik met m'n kaartje begon dronken we eerst nog een kopje koffie met een speculaasje.In de verpakking van de speculaas zat nog een leuk papiertje die ik al direct in gedachte gebruikte voor het kaartje ( het ribbeltjes karton ).


Ik was vanmiddag bij de Action en daar hadden ze weer nieuwe blokken papier.Ik heb ze niet allemaal gekocht omdat ik ze niet allemaal even leuk vond, maar heb er 3 meegenomen.Dit kaartje is dan ook gemaakt met het papier uit het blok.


De strasssteentjes heb ik al erg lang en weet niet waar vandaan. De vlinder is een nesti.


Dit is de schets die je moest gebruiken. Ik ben eigenlijk best trots op dit kaartje. Vind hem zelf erg geslaagd.

Ik wens jullie nog een fijne avond en tot de volgende keer.

Mieke

14 opmerkingen:

 1. Je mag er inderdaad trots op zijn want het is prachtig geworden! Ik vind de kleuren zeer geslaagd!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk dat je er een wiebelkaart van hebt gemaakt! Het papier is mooi zeg en leuk al die parels op de vlinder en bloemen.
  Leuk dat je weer meedoet Mieke!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtige kaart is het geworden Mieke!! Leuk dat papier! En je vlinder is geweldig met al die parels!!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een prachtige kaart mieke, heel mooi geworden.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Mieke, je ziet de schets echt prima, super orgineel idee om er een wiebelkaartje van te maken, en wat grappig toch dat we altijd alles kunnen gebruiken om kaartjes mee te maken! Groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toen ik zag op de foto dat je een wiebelkaart had en in de titel las dat ie voor de liftchallenge was dacht ik: tuurlijk! De schets lijkt gemaakt voor jou wiebelkaart, superorigineel om het zo te doen. En dan ook nog in een mooie uitvoering, mooie kleuren (dat wordt weer een ritje naar de action...)! Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind 'm super leuk geworden! Heel erg gaaf! Leuk ook dat je zo spontaan een idee krijgt voor onze challenge. Ik ren zometeen even lang de action, want het papier is erg mooi!!!

  Leuk dat je weer meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke uitwerking van de sketch!! Gaaf papier hoor!! Jammer dat we hier in Spanje geen action kennen......ik hoor wel op meer blogs dat ze daar zo af en toe leuke papier blokjes hebben voor zeer leuke prijsjes!
  Ik zag dat je volger was geworden van mijn blog....super leuk!! En van harte welkom!! Ik ben gelijk ook bij jou rond gaan kijken en vind dat je mooie kaarten maakt, ik ben dus gelijk maar volger bij jou geworden.
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi gemaakt hoor!!!!!!!!!!!!!
  Gr. Tini

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauuuw Mieke
  Wat is ie leukkkkkkkkkkkk

  groetjes eef

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk idee!! Een wiebelkaart kan inderdaad heel goed bij de schets! Gaaf gedaan, Mieke! Leuk dat je weer meedoet met ons!
  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een geweldig mooie kaart! Wat een super idee. En inderdaad, mooi papier weer bij de Action. (ik had vrijdag al weer een voorraadje ingeslagen!!)
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg mooi geworden Mieke! Leuk een wiebelkaart!
  Dank je wel voor het meedoen!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je je reactie achterlaten