vrijdag 28 september 2012

Dots, Dots, Dots

Al is het dan wel weer op de valreep, ik wil met de dots challenge van DCL meedoen.
Ik vind het een ontzettend leuke challenge, had direct een idee in mijn hoofd en dit is het geworden :
 
 
De foto,s zijn wat verschillend van kleur ( het zonnetje kwam en ging ). Ik heb papier gebruikt uit een paperblock van stips and dots. De gekleurde dots en bloemetje zijn van de Trekpleister ( al jaren oud ).

 
Ik ook stiksels gebruikt, zo leuk om te doen. Gelukkig hoef ik komende maand niet zo veel hoef te werken, kan ik mijn naaimachine wat vaker gebruiken.
 
Een kort berichtje van deze kant, bedankt voor jullie reacties op mijn vorige post !!!
 
Liefs, Mieke


donderdag 27 september 2012

Marianne Design challenge # 64

Hallo allemaal,
 
Vanavond een kaartje voor het MD challenge blog. Deze keer is de opdracht een herfstkaartje te maken met uiteraard de materialen van Marianne Design.
 
Deze keer een simpel maar ( al zeg ik het zelf ), een mooi kaartje.
 
 
Ik heb gebruikt gemaakt van de creatable LR0116, deze heb ik 2x gemaakt en daarna iets over elkaar heen geplakt, dit is de basis van het randje. Daar overheen een vierkant en deze beplakt met het zelfde papier als de ondergrond : PK 9085 Birds and flowers.
De kaart afgemaakt met een 3D plaatje van Mattie , Mb 0127 vogels en paddenstoelen. Nog wat plaksteentjes van mezelf.
 
Zelf ben ik erg tevrede over het resultaat.
 
Lieve groetjes,
 
Mieke
 

dinsdag 18 september 2012

Eeen beetje van mezelf en een beetje van Hobby Handig

Hallo allemaal,
 
Om te beginnen welkom aan mijn nieuwe volgers, leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben. Ik hoop dat jullie inspiratie op kunnen doen.
 
Over inspiratie gesproken , die is bij mij even ver te zoeken. Afgelopen week heb ik de nieuwe HobbyHandig gekocht en zag daarin leuke kerstkaartjes gemaakt met mijn favorieten artikkelen.
Vandaag mijn spulletjes bij elkaar gezocht en ben begonnen met liften van de kaartjes. Als je dan zo bezig ben pas je toch nog het een en ander aan omdat je net die spulletjes niet (meer) hebt.
 
 
De sneeuwpop heb ik nieuw, de kerstboom is van vorig jaar en het hekje van het voorjaar. De kersttak is ook nieuw, de besjes heb ik met rode glitterlijm gemaakt.

 
Ook hier zijn de kaarsjes nieuw, snoesje is ook van de zomer, de sterretjes zijn van de Xenos.

 

 

 

 
De schaatsen zijn echt helemaal te gek !!!


 
De kerstuiltjes zijn ontworpen door Eline Pellinkhof.
 

 
Super toch !!!!
 
Vannacht moet ik werken ( 3 nachten ) , ga vanavond nog het een en ander klaarmaken zodat ik het mee kan nemen, misschien kom ik er helemaal niet aan toe .
 
Ik kijk uit naar jullie reacties, altijd erg leuk om te lezen.
 
Liefs, Mieke
 


vrijdag 14 september 2012

Marianne Design Challengeblog # 63

Wel een dagje te laat, maar hier mijn bijdrage voor de nieuwe challenge van MD.
De opdracht deze keer was een kaart in de kleuren bruin en blauw en daar bij een plaatje en/of stempel van Marianne Design.
 
Ik heb een oud plaatje van Eline Pellinkhof gebruikt, papier uit het Dutch bloc en de creatable met baby. In de binnenkant heb ik de voorkant weer wat terug laten komen ( ook omdat het veel praktischer is om op te schrijven ) en aan de achterkant heb ik nog een beertje in 3D geplakt.
 
 
 
Hieronder zie je de binnenkant van de kaart, genoeg ruimte om wat te schrijven, in een donkere kaart is dat altijd zo lastig vandaar dat ik het dan op deze manier oplos.
 

 
 
 
Ik had erg veel moeite om een begin te maken met de kaart, Caroline had ook een idee en heeft ook een kaartje gemaakt in de kleuren blauw en bruin. Hieronder de kaart van Caroline, de stempels zijn van Eline's Huis.

 
Ik wens jullie allemaal een fijne dag en hoop dat jullie weer meedoen. Klik op de link en je komt op de site van Marianne Design ( lees ook goed de voorwaarde door ).
 
Mieke


donderdag 6 september 2012

Workshop

Allereerst heel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes op mijn vorige post, zo leuk om te  lezen !!!!
 
Vandaag wat geknutseld, had zomaar 1 hele dag vrij ( of 2 dagdelen zoals mijn collega zei ). Heb er net 3 dagen opzitten en begin morgen aan een reeks van 6 dagen , dus niet zoveel tijd om te freubelen.
Ik ben alvast bezig geweest met voorbeeldjes voor de workshop die ik volgende week donderdag ga geven. Het thema is kerst. Ik wilde wat anders dan een doorsnee kaart en bedacht mij dat ik vorig jaar een aantal kaartjes op deze manier had gemaakt. Het is een kaartje en tegelijk een doosje. Je kunt er een tekst of iets dergelijks in doen.
 
 
Deze kaartjes zijn gemaakt met papier van Trekpleister, vorige week stonden ze in het boekje. Mijn schoonmoeder was zo lief om ze voor mij te halen ( met alle toebehoren ).

 
De sneeuwpop is een nieuwe creatable van MD, de sjaal en het gezichtje heb ik met een fijnschrijver wat kleur gegeven. In de foto hier boven ze je nog sterretjes , die zijn van de Xenos.

 
Deze 2 kaartjes zijn gemaakt van het laatste nieuwe papier ook van MD. Ook de creatables zijn van Marianne. Om dit kaartje heb ik een wikkel gemaakt.

 
Ook aan de binnenkant een creatable gebruikt.

 
De kerstlabeltjes zitten los in het doosje, je kunt hier je wens voor de feestdagen opschrijven of gewoon de afzender. De ontvanger kan ze ook in de kerstboom hangen.
 
Volgens mij heb ik voldoende voorbeelden en ideeën voor de dames.
 
Iedereen een fijne avond,
 
Liefs, Mieke


zondag 2 september 2012

Lift challenge # 24

Hoi allemaal,
 
Hierbij een kort berichtje van mij. Vandaag al veel gefreubeld en ga daar zo mee verder. Vanmiddag een kaartje gemaakt voor de Liftchallenge.
Dit is mijn kaartje geworden :
 
 
De te liften kaart is ook helemaal wit en dat vind ik nog altijd het mooist. Ik heb voornamelijk materialen van MD gebruikt.

 
Close up van het medaillon.
 

Dit is de kaart die gelift moest worden :
 
 
Groetjes van mij, nog een fijne avond. Ik ga snel weer verder met freubelen ( er ligt een drukke (werk)week voor de deur ).
 
Liefs, Mieke